• Sigurnosne pregrade i okretna vrata

Sigurnosne pregrade i okretna vrata

Neke od aktivnosti i s njima povezani visoki sigurnosni standardi zahtijevaju dodatnu zaštitu ulaza u zgradu ili pojedinu prostoriju. Sigurnosna vrata usmjeravaju kretanje ljudi, omogućuju bolji video nadzor, a mogu čak i eliminirati potrebu za sigurnosnim osobljem u pojedinim tačkama prijelaza. U njihovom izboru, potrebno je uzeti u obzir nekoliko ključnih čimbenika; sigurnost, praktičnost, fluidnost i arhitektonski geografski položaj. U Time & Space sistemu, prostori se lagano mogu dodatno zaštiti sigurnosnim vratima. 

 • Pregradna vrata

  Dizajnirani za kontrolu pristupa pri čemu se olakšava rad recepcionara i zaštitara na ulazu.
  Zbog jednostavnosti korištenja, brzine i pouzdanosti primjereni su za zaštitu ulaza u poslovne zgrade, banke, državne institucije, industrijske komplekse i mnoge druge ustanove.

 • Pomična vrata i polovične pregrade

  Primjereni za regulaciju u poslovnom okruženju.
  Omogućuje jednostavan i učinkovit prolaz gostiju i zaposlenika. Pomoću širokog raspona moderno dizajniranih vrata ostvaruje se funkcionalni i estetski sklad čak i u najzahtjevnijim arhitektonskim situacijama.

 • Visoka sigurnosna vrata i pregrade

  Zbog visine i pouzdanosti su posebno pogodni za zaštitu na otvorenom.
  Kombinacijom pristupnog terminala i identifikacijske kartice utvrđuje se pravo pristupa i s time se eliminira potreba za zaštitarom.

 • Rampe

  Ulaz i izlaz s parkirališta kontrolira se podizanjem rampe.
  Identifikacija korisnika može se izvršiti putem RFID kartica, daljinskog upravljača, raspoznavanjem tablica vozila, ali i slanjem sms-a s mobilnog telefona. Često se za izlazak koristi induktivna petlja, koja ne zahtjeva identifikaciju prilikom odlaska.

Kontakt

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt