• Oprema za kontrolu pristupa i RFID kartice

   Špica Sustavi d.o.o. jedan je od vodećih integratora sustava za tehničku zaštitu. Možemo ponuditi sustave za kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena, videonadzor i druge elemente u ovom segmentu. 

Oprema za kontrolu pristupa

Registracijski terminali i kontrola pristupa

Neometano funkcioniranje sustava za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa zahtjeva kvalitetnu opremu. Pogledajte u nastavku koje sve vrste terminala, čitača i kartica možemo ponuditi. 

 • Registracijski terminali

  Registracijski terminali

  Registracijski terminali važan su segment kada je riječ o kontroli pristupa i evidenciji radnog vremena. Nudimo više različitih modela terminala, ovisno o potrebama kupaca.

  Saznajte više o registracijskim terminalima
 • RFID kartice i dodaci

  RFID kartice i dodaci

  S obzirom da nudimo više različitih registracijskih terminala, moguće je naručiti i više različitih vrsta kartica i drugih dodataka. Pogledajte koje su sve mogućnosti.

  Saznajte više o RFID karticama i dodacima
 • Sigurnosne pregrade i okretna vrata

  Sigurnosne pregrade i okretna vrata

  Kontrola pristupa pomoću barijera predstavlja učinkovitu zaštitu objekata. U nastavku pročitajte više o različitim vrstama sigurnosnih pregrada i okretnim vratima koja imamo u ponudi.

  Sigurnosne pregrade i okretna vrata
 • Oprema za videonadzor

  Oprema za videonadzor

  Videonadzor je jedan od najučinkovitijih načina zaštite ljudi i imovine. Zanima vas koje vrste videonadzora možemo implementirati? Pročitajte detaljnije o tome u nastavku.

  Saznajte više o opemi za videonadzor

Kontakt

Slobodan Mihajlović
+385 91 11 22 907
slobodan.mihajlovic@spica.com
Mladen Gunjević
+385 91 11 22 938
mladen.gunjevic@spica.com