• Oprema za hotele

  Osigurajte svom hotelu rješenja i opremu koje Vam omogućuje upravljanje ljudskim resursima te istovremeno Vašim gostima nudi najvišu razinu udobnosti i sigurnosti.

Hoteli, odmarališta i druge ustanove koje pružaju noćenje, gostima mogu pružiti bolju udobnost i veću sigurnost kroz korištenje univerzalne kartice (multi-application card) koji spadaju u najužu kategoriju opreme za hotele. Jedna kartica omogućuje kontrolu pristupa u sobu gosta, aktiviranje električnih uređaja u sobi, upravljanje energijom, korištenje garderobnih ormarića i bezgotovinsko plaćanje.

 • Elektronske brave

  Elektronske brave

  Dormakaba inteligentne elektroničke hotelske brave koje odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima, su oblikovane i napravljene posebno za hotelska okruženja. Ističu se modernim dizajnom i kvalitetom što potvrđuje činjenica da su dormakaba Ilco i Saflok hotelska rješenja postavljena na više od 4.500.000 hotelskih soba diljem svijeta.

  Više elektronskim bravama
 • Sobni sefovi

  Sobni sefovi

  Gostima je dojam sigurnosti i posljedično ugodnosti sve veći ako svoje dragocjenosti sigurno pohrane u sobnom sefu. Primjerena dimenzija i opcionalno interna utičnica za napajanje u sefu omogućava gostima da bezbrižno zatvore u sef i elektroničke uređaje, npr. dlanovnike ili prijenosna računala, i pored toga napune baterije. 

  Pročitajte više o sobnim sefovima
 • RFID kartice i dodaci

  Kartice & RFID

  S obzirom da nudimo više različitih registracijskih terminala, moguće je naručiti i više različitih vrsta kartica i drugih dodataka. Pogledajte koje su sve mogućnosti. 

  Pročitajte više o RFID karticama i dodacima

Kontakt

Mladen Gunjević
091 11 22 938
mladen.gunjevic@spica.com