Špica sudjeluje na Adria Security Summit 2022.  •  Saznajte više o ovoj temi ovdje.
   
Choose languageLanguage
Novost

Webinar - IoT koncept upravljanja hotelskim sobama

Webinar - IoT koncept upravljanja hotelskim sobama
Autor
Ivan Periš
Datum
17/04/2020

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na webinar Internet of Things (IoT) koncept upravljanja hotelskim sobama: Pametno upravljanje energijom uz bežične tehnologije

undefined

Pandemijom koronavirusa najviše je pogođen turizam i ugostiteljstvo, ali većina investicija i aktivnih projekata u ovom sektoru ipak nije zaustavljena i polaganim korakom ide naprijed.

Stoga, kroz ovaj webinar Špica u suradnji s Interelom želi upoznati sve projektante i hotelski management, kao i druge osobe aktivne u hotelijerstvu, s novim modernim sustavom koji je dizajniran u skladu s potrebama modernog hotelijerstva.  

Tehnološki napredni hoteli postaju svakodnevnica, a koristeći bežične tehnologije moguće je implementirati moderne sustave u sve nove, ali i u već postojeće objekte. Spomenuto rješenje dolazi s iznimno brzim povratom investicije, lako ga je održavati i pozitivno utječe na iskustvo gosta u Vašem hotelu.

Detalje o ovom sustavu možete pronaći na našem webu, a na webinar se možete besplatno prijaviti na ovom linku ili klikom na sliku.  

Webinar će se održati u petak, 24.04.2020 u 11 sati. Webinar je besplatan, uz obaveznu prijavu. 

Za one koji žele znati više i prije samog webinara, pripremili smo blog na temu SMART ROOM SYSTEMS: Implementation of Energy Management Systems into existing hotels. 

Veselimo se Vašem prisustvu!>