Choose languageLanguage
Novost

Što smo sve postigli u 2020. godini?

Što smo sve postigli u 2020. godini?

2020. godina bila je izazovna godina za sve. Bio je to pravi test (korporativne) agilnosti i prilagodljivosti. Novi način rada (fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće) te brza digitalna transformacija na svim korporativnim razinama zajednički je nazivnik uspješne prilagodbe novim okolnostima s kojima smo se svi suočili. Nesumnjivo je da je prilagodba u nekim sektorima lakše provediva. S druge strane, u pojedinim sektorima nemoguće je uvesti takve promjene (primjerice, u trgovini, uslužnim djelatnostima i turizmu nemoguće je uvesti rad od kuće). Ipak, većina poduzeća nalazi se negdje između. 

Mi u Špici zaista smo uložili sve napore u 2020. godini kako bismo pomogli što većem broju poduzeća da dosegnu veću razinu produktivnosti i ubrzaju svoju digitalnu transformaciju, posebno na području učinkovitog  upravljanja radnom snagom, odnosno u digitalizaciji temeljnih procesa u ljudskim resursima. Kako bismo bili sigurni da možemo uspješno prevladati sve izazove i pomoći što većem broju organizacija da učine isto (barem u smislu digitalizacije procesa u segmentu ljudskih potencijala), odlučili smo uložiti sve napore kako bismo postigli što bolje rezultate, kako u regiji tako i na globalnoj razini. Zahvaljujući kontinuiranom radu i poboljšanju, postigli smo brojne uspjehe u 2020. godini. U nastavku izdvajamo 5 najznačajnijih uspjeha koji nas motiviraju da i dalje budimo još bolji: 

1. G2 Winter 2021 Usability Award 

G2, najveća svjetska platforma za pregled softvera, istaknula je popis programskih rješenja za: Winter 2021 Usability Awards. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što je naše cloud rješenje My Hours prepoznato kao kvalitetno rješenje na listi 20 softvera za evidenciju radnog vremena. Glavni čimbenici koji pridonose izvrsnoj ukupnoj ocjeni rješenja za evidenciju radnog vremena My Hours su jednostavnost upotrebe, jednostavnost administracije i prilagodba na temelju korisničkih zahtjeva. Ovakav rezultat moguće je steći samo na temelju iskustva korisnika širom svijeta. 

2. Microsoft Partner of the Year Award

Osvojili smo prestižnu nagradu Microsoftov partner godine (Microsoft Partner of the Year Award), koja je rezultat našeg 30-godišnjeg partnerstva s Microsoftom. Ova nagrada je najbolji pokazatelj da su zajedničke vrijednosti poslovnog kontinuiteta i tradicije Microsofta i Špice, u kombinaciji s inovacijama, dobitna kombinacija. S našim rješenjem za upravljanje ljudskim potencijalima, odnosno za upravljanje radnim vremenom za rad od kuće (remote work) omogućili smo našim kupcima na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu da se brže prilagode novim okolnostima s kojima se suočavamo. 

3. Time&Space rješenje postalo dio SAP App Store

SAP, vodeći svjetski proizvođač poslovnih rješenja, dodao je naše Time&Space rješenje u SAP App Store. To omogućava tisućama SAP-ovih korisnika širom svijeta da lako naruče naše Time&Space rješenje za evidenciju radnog vremena ili zatraže prezentaciju samog rješenja. Moguće je i izvršiti kupnju putem SAP App Store. Posebno nas veseli što i dalje nastavljamo parterstvo sa SAP-om s ciljem daljnjeg razvoja kvalitetnih programskih rješenja. 

4. Gartner Market Guide Top 20 Vendor 

Gartner je drugu godinu zaredom uvrstio našu platformu Time&Space među TOP 20 proizvođača sustava za evidenciju radnog vremena. Ovo veliko postignuće poticaj nam je da i dalje nastavimo raditi na našim proizvodima kako bismo bili još  bolji! 

5. ASMAG Security Top 50

Jedna smo od rijetkih tvrtki koje razvijaju proizvode u segmentu upravljanja ljudskim potencijalima, ali i u segmentu kontrole pristupa, što nam omogućuje stvaranje jedinstvene ponude koja objedinjuje oba područja. 

Ponosni smo što smo prepoznati i uvršteni na listu ASMAG SECURITY TOP 50 poduzeća koja proizvode sustave tehničke zaštite. Posebno ističemo našu specijalizaciju na tom području, a to je kontrola pristupa u oblaku (cloud) bez potrebe za implementacijom čitača. Uz pomoć našeg rješenja, korisnici mogu odobriti pristup pojedinim prostorijama ili objektima jednostavnim slanjem key linka preko mobitela, što je vrlo korisna značajka u novom beskontaktnom gospodarstvu. 

I posljednje, ali ne i manje bitno - tu je naš kolega iz Slovenije Benjamin Savšek koji je još jednom osvojio prvo mjesto u slalomu na Europskom prvenstu u kanuu. Uz pojedinačnu zlatnu medalju,isti uspjeh postigao je i sa svojim timom. Njegova bitka s divljim vodama najbolje se može preslikati i na trenutnu situaciju s virusom COVID-19 u kojoj je cijeli svijet, a koja se ne može prevladati samo mišićima već zahtijeva bogatstvo kreativnosti, prilagodljivosti i brzih odluka. 

Želimo svima mnogo kreativnosti i kvalitetnih odluka u 2021. godini kako biste napokon prevladali ova izazovna vremena i kako bismo svi zajedno ostavili ovaj virus iza sebe. 

Sve najbolje u novoj 2021. godini želi vam Špica! :)