Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na najvećoj logističkoj konferenciji u regiji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj sudionika ograničen! Prijave i više informacija o samom događaju slijede uskoro.
   
Choose languageLanguage
Novost

Što nam donose zakonske promjene u svijetu rada?

Što nam donose zakonske promjene u svijetu rada?
Datum
15/03/2023

U utorak, 04.04.2023. u 10h održat ćemo besplatni webinar na temu: "Što nam donose zakonske promjene u svijetu rada". Svjedoci smo da se način rada mijenja. Rad od kuće postaje sve popularniji, promjene dolaze i u pogledu rada nedjeljom, a zaposlenici mogu odraditi i dodatni dio radnih sati i za drugog poslodavca. Sve to je samo dio promjena koje su već stupile na snagu ili će tek početi s primjenom. Zato smo organizirali webinar kako bismo odgovorili na što je više moguće pitanja iz ovog segmenta. 

Na webinaru će nam se pridružiti i vodeći pravni stručnjaci na području radnog prava iz tvrtki Presido d.o.o. i VISION COMPLIANCE d.o.o. Zajedno ćemo proći kroz sve novosti i pokazati na što sve trebate obratiti pažnju. 

Sudjelovanje na webinaru je potpuno besplatno, uz obveznu prijavu. Svi prijavljeni će dobiti nakon predavanja i snimku tako da će materijal moći naknadno koristiti. Prijaviti se možete ovdje. Požurite jer je broj mjesta ograničen!

Link za pristupanje webinaru dobit ćete nakon što obavite prijavu.

Vidimo se 04.04.2023. u 10h.

>