Choose languageLanguage
Novost

Špica Sustavi je dobitnik ICT GOLD AWARD nagrade!

ŠPICA Sustavima je u 27.11 u Kaptol Boutique Cinema dodijeljena ICT GOLD AWARD za najbolje implementirano ICT rješenje.

Već dvadesetu godinu zaredom, časopis VIDI uručio je ICT GOLD AWARDS (Information and Communications Technology) za najbolje implementirana rješenja. Premium nagradu u ovoj kategoriji koja kao kriteriji za odabir nagrađenih uzima u obzir obje strane – produkt, njegovu inovativnost i izvedbu rješenja, te zadovoljstvo korisnika.
VIDI-jeva dodjela nagrada okupila je sve najznačajnije i inovativne stručnjake u IT industriji.

Ponosni smo na činjenicu da je naše poduzeće Špica Sustavi d.o.o., kao dio jedne od vodećih regionalnih IT grupacija, dobitnik ICT GOLD AWARDS nagrade u kategoriji Custom Development za najbolje ICT rješenje u 2018. Prepoznali smo potrebu za unaprjeđenjem skladišnog poslovanja te odlučili raditi na razvoju sustava koji će korisnicima olakšati skladišne procese. Naše nagrađeno softversko rješenje VoiceXtreme za glasovno upravljanje skladištem uspješno je implementirano i razvijeno od strane ŠPICE u zahtjevno logističko okruženje tvrtke Ahold Delhaize.

Posebnost ove nagrade leži upravo u kriteriju istraživanja zadovoljstva korisnika. Nismo stali u razvoju dokle god krajnji korisnik nije bio zadovoljan i dobio sve što mu je potrebno za lako provođenje svakodnevnih procesa, te nastavljamo s razvojem kako bi naš sustav nudio rješenje za sve potencijalne nove izazove. Zahvaljujući našem VoiceXtreme softveru, glasovno upravljanje skladištem postaje još jednostavnije jer je sustav moguće modificirati prema potrebama korisnika. Tako VoiceXtreme omogućava korisniku da zadaje zadatke u realnom vremenu, dodaje naloge, odrađuje inventure u hodu, provodi inspekcije opreme, obrađuje više naloga istovremeno i brojne druge. Nakon implementiranja korisnik je potvrdio značajan porast produktivnosti, povećanu sigurnost djelatnika i optimizaciju rada.

Na razvijanju VoiceXtreme radili su Mladen Sedinić, Mario Baburić, Luka Zubčić, Igor Kokorović i Matija Hodžić. Na svečanoj dodjeli, nagradu za ŠPICU je primio CEO ŠPICA Sustava, Neven Rusković i voditelj projekta Mladen Sedinić. Nakon dodjele CEO Neven Rusković, sudjelovao je na BIG3 IT Biz Crunch forumu čija je tema bila stvari koje će promijeniti društvo: AI, Data Science i Industry 4.0

 

NEVEN RUSKOVIĆ: „Ne možete nikada sa sto postotnom sigurnošću očekivati kako će reagirati krajnji korisnici. Prvi dio nominacija je prošao u redu i mogli smo naslutiti da će biti pozitivan odgovor. Nisu svi spremni izaći u javnost sa svojim projektima i na taj način nekako u konačnici dati na uvid drugima svoje poslovne tajne. Dakle, mogli smo naslutiti, ali nismo mogli biti sto posto sigurni. Pozdravljamo ovakav koncept izbora jer je riječ krajnjeg korisnika nešto sasvim drugo od onoga što tvrtka sama o sebi govori.“

ICT GOLD AWARD nije jedina nagrada koju je ŠPICA dobila za razvijeni VoiceXtreme, ove godine rješenje je nagrađeno od strane SLA (Srpske Logističke Asocijacije) za najbolji projekt u 2018., te internacionalnom nagradom Honeywell Breakthrough Partner u 2018., što nam je dodatna potvrda prepoznavanja kvalitete produkta i izvan regije.

Drago nam je što smo imali priliku biti dio ovakvog događaja koji promovira razvijanje novih, inovativnih ideja i prepoznaje rad i trud koji stoji iza toga. U ŠPICI imamo puno razvijenih inovativnih rješenja te svakodnevno radimo na novima. Cilj nam je nove ideje gurati i razvijati dok ne dođu do savršenstva, stoga se usudimo najaviti još ovakvih postignuća.


 


}