Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na regionalnoj logističkoj konferenciji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj mjesta ograničen! Više informacija o konferenciji i o tome kako se prijaviti saznajte ovdje
   
Choose languageLanguage
Blog

VOICEXTREME – NAGRAĐIVANI SOFTWARE ZA GLASOVNO UPRAVLJANJE SKLADIŠTEM

VOICEXTREME – NAGRAĐIVANI SOFTWARE ZA GLASOVNO UPRAVLJANJE SKLADIŠTEM
Autor
Nikol Ludaš
Datum
21/02/2020

U ŠPICI smo svjesni da najveći trošak u logistici odlazi na komisioniranje. Upravo zato smo se odlučili razviti VoiceXtreme (VoX), softver koji značajno smanjuje postojeće troškove, povećava brzinu, produktivnost i sigurnost djelatnika. Glas je najprirodniji način komunikacije, što uvelike olakšava korištenje i brzinu edukacije djelatnika. Također, VoiceXtreme briše jezične barijere jer podržava više of 35 jezika.

 

Prije deset godina ŠPICA je postala partner Honeywell Vocollecta. Kroz uspješno partnerstvo i postojeću Voice tehnologiju, u Špici smo prepoznali potrebu za unapređenjem skladišnog poslovanja te odlučili raditi na razvoju sustava koji će korisnicima olakšati zahtjevne skladišne procese. Naša vizija je bila dodatno unaprijediti glasovno upravljanje skladištima i njegovu integraciju s WMS/ERP sustavima. Tako je počeo rad na razvoju i proširenju mogućnosti glasovnog upravljanja razvitkom vlastitog softverskog rješenja za glasovno upravljanje skladištem kako bi nastao VoiceXtreme.

VoiceXtreme omogućava korisniku da zadaje zadatke u realnom vremenu, dodaje naloge, odrađuje inventure u hodu, omogućava offline razmjenu podataka, optimizira kretanje skladištara kroz skladište , omogućuje provođenje inspekcije opreme, obrađuje više naloga istovremeno i brojne druge. Osim toga, činjenica da je VoiceXtreme višestruko nagrađivani software govori u prilog činjenici da se radi o kvalitetnom sustavu.

Prednosti VoX rješenja:

  • Poboljšana radna učinkovitost
  • Mogućnost integracije s raznim WMS/ERP sustavima
  • Olakšana buduća proširenja – koristeći platformu koja se jednostavno integrira s vašim trenutnim okruženjem i tehnologijom koja produljuje život glasovnih sustava kako se razvija poslovanje
  • Brzi povrat investicije
  • Komunikacijski servis za podršku većeg broja terminala i veliki broj transakcija
  • Intuitivno i prilagodljivo radno okruženje (framework)
  • Generator izvještaja i dashboarda
  • Fleksibilno  i modularno rješenje
  • Mogućnost praćenja i kontrole vanjskog skladišta
  • Povećanje točnosti

Nismo stali u razvoju dokle god krajnji korisnik nije bio zadovoljan i dobio sve što mu je potrebno za lako provođenje svakodnevnih procesa, a sam process unapređenja još uvijek traje dodavanjem novih modula i funkcionalnosti.


Stoga smo posebno ponosni činjenicom da su prednosti našeg glasovnog upravljanja već prepoznale brojne kompanije jer Špicin VoiceXtreme predstavlja novu, višu razinu glasovnog upravljanja. Zahvaljujući VoiceXtreme middleware softveru, glasovno upravljanje skladištem postaje još jednostavnije budući da je sustav moguće modificirati prema potrebama korisnika.

VoiceXtreme već koriste svi veći logistički centri u regiji poput Delhaize, Plodine i Ralu logistika.

  

 

Benefiti koje su naši korisnici ostvarili jesu: brz povrat investicije, veća produktivnost, točnost, brza i jednostavna obuka te veća sigurnost djelatnika. Radnici imaju slobodne ruke u skladištu i smanjuje se mogućnost ozljeda na radu.

Prednosti VoiceXtreme nisu prepoznate samo od strane naših korisnika, već i šire. U ovoj godini ŠPICA Sustavi su dobili brojne nagrade: Honeywell Breakthrough Partner 2018. za razvoj vlastitih znanja i vještina, nagradu SLA- Srpske Logističke Asocijacije za najbolji projekt u Srbiji 2018., te ICT Gold Award za Best Implemented ICT Solution for 2018. u Adriatic regiji.

 

 

 

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem na: info@spica.hr

ili na: mario.baburic@spica.com


>