Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na najvećoj logističkoj konferenciji u regiji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj sudionika ograničen! Prijave i više informacija o samom događaju slijede uskoro.
   
Choose languageLanguage
Studija primjera

Glasovno upravljanje u skladištu: Delhaize

Glasovno upravljanje u skladištu: Delhaize

Članica nizozemsko-belgijske retail grupacije, Delhaize Srbija odlučila se za glasovnu tehnologiju u svom središnjem logističkom centru za opskrbu 431 supermarketa širom zemlje. Pročitajte i pogledajte kako smo uveli glasovno upravljanje u skladištu i time omogućili efikasniji način rada poduzeća Delhaize.

Na koji način glasovno upravljanje skladištima utječe na produktivnost? Delhaize svakodnevno na 100 stanica ukrcava i istovara oko 250 kamiona - i sve to uz gotovo nikakve pogreške. To se postiže uz pomoć tri potpuno različita sistema komisioniranja: dok se mliječni proizvodi prikupljanju pomoću handheld uređaja, koncept za komisioniranje unutar dva veća skladišna prostora (za voće i povrće i suhi asortiman ) temelje se na Honeywell-ovom Vocollect glasovnom rješenju. Prijelaz s ručnih na voice terminale dogodio se 2018. godine, a sustav implementiran od strane Špice je osigurao brz i neometan rad. Glavna prednost je bitno povećanje produktivnosti i smanjeno vrijeme obuke.

undefined