• Skladišno poslovanje

U Špici pružamo cjelovita rješenja za skladišno poslovanje koja:

 • povećavaju produktivnost s bržim protokom informacija,
 • smanjuju prazan hod i broj grešaka
 • optimiziraju poslovne procese što omogućuje korisniku brzinu i efikasnost.

S našim WMS skladišnim rješenjima zadovoljstvo je obostrano: radnici imaju alat koji omogućava postizanje zadanih ciljeva, brzo navikavanje i jednostavno korištenje, a koristeći alate direktor logistike ima uvid u rad pojedinca i upravljanje i optimizaciju cijelog sustava za pohranu.

Stranci se osigurava precizno praćenje robe u skladištu, kao i rad skladištara. Omogućava se precizan i brz rad skladišta kako bi se osigurala pravovremeno spremna narudžba, s odgovarajućom opremom i s kontroliranim troškovima.

U slučaju da kupci, dobavljači ili traženi propisi zahtjevaju praćenje robe, osiguravamo praćenja kome je što poslano, što podržava korištenje rokova uporabe i kriterije izdavanja određenim kupacima.

 • Skladišno poslovanje

  Cjelovita rješenja za skladišta - WMS

  Gradimo cjelovita logistička informacijska rješenja. Namijenjena su za tvrtke različitih veličina i različitih branši - za one koji žele uspostaviti kontrolu nad materijalnim poslovanjem u skladištima i proizvodnji, te u sljedećoj fazi kontrole planiranja transporta, prijevoza robe.  

  Pročitajte više
 • Skladišno poslovanje

  Oprema za skladišta

  Oprema koja se koristi u skladištima, mora biti prilagođena zahtjevnom skladišnom okruženju i ne smije ometati proces rada. Posebna pozornost posvećena je sigurnosnom aspektu i praktičnoj uporabi. Možemo vam ponuditi specijalizirane prijenosne terminale, skenere i pisače barkoda, RFID opremu, sustave planiranja i praćenja radnog vremena i kontrolu pristupa. 

  Pročitajte više
 • Skladišno poslovanje

  Usluge

  U rješenjima za upravljanje skladištem, nudimo i usluge posebno razvijene za ovo područje. Analizirati ćemo trenutno stanje vašeg repozitorija, sugerirati promjene i pripremiti projekt za provedbu tih promjena.  

  Pročitajte više
 • Skladišno poslovanje

  Reference

  Kroz suradnju s našim strankama, stekli smo zavidan broj referenci u području skladišnog poslovanja. Surađujemo s domaćim, regionalnim i međunarodnim tvrtkama. Ovdje su neke od njih detaljno opisane, a za cijeli popis literature i više informacija, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći. 

  Pročitajte više

Kontakt

Mario Baburić
01 6593 737
mario.baburic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s: