• Registracija radnog vremena

  Špica Sustavi su integrator sustava i rješenja za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa i rješenja za automatsko prikupljanje podataka i mobilno računarstvo. Članica smo grupacije Špica Adriatic koja je regionalno prisutna i ima više od 100 zaposlenih stručnjaka.
   

Vrijeme je jedina stvar u poduzeću koju je nemoguće zamijeniti, a svaki je njegov gubitak konačan. Vrijeme se ne može kupiti na burzi ili u trgovini što ga čini dragocjenim resursom.

Redovita registracija radnog vremena u realnom vremenu omogućuje transparentnost i jednak tretman zaposlenika. Uz neposredan pristup podacima možete pratiti tko više ili manje doprinosi ciljevima organizacije.

Time&Space učinkovito je rješenje za registraciju radnog vremena. Omogućuje vam da definirate različite rasporede i pravila za kontrolu radnog vremena te pregled nad utrošenim vremenom i troškovima projekata. Točan izračun podataka u realnom vremenu može se koristiti za inteligentnu analizu učinkovitog korištenja radnog vremena. Podaci se mogu prenijeti na druge sustave za obračun plaća ili kadrovsku evidenciju.  

 • Registracija radnog vremena

  Ponuda

  Registracija radnog vremena Time&Space ima modularni dizajn i obuhvaća različite načine pristupa registraciji radnog vremena (preko mobitela, terminala, biometrije), pa do modula za planiranje, koji s podacima dobivenim registracijom prijavljenih, putem alata za provjeru odsutnosti, priprema podatke za unos u programe za obračun plaća. Ovaj način registracije radnog vremena obuhvaća i upravljanje posjetiteljima (recepcija).

  Pročitajte više
 • Registracija radnog vremena

  Oprema

  Registracijski terminali i pristupni kontroleri osnovni su elementi hardvera sustava Time&Space, a zidni i stolni čitači namijenjeni su identifikaciji korisnika.

  Pročitajte više
 • Registracija radnog vremena

  Usluge

  Optimizacijom radnog vremena bavimo se od samog početka našeg rada. Rado ćemo Vas saslušati i zajedno s Vama pronaći najbolje rješenje za Vaše potrebe.

  Pročitajte više
 • Registracija radnog vremena

  Reference

  Kroz suradnju s našim strankama, stekli smo zavidan broj referenci. Ovdje su, neke od njih, detaljno opisane. Za kompletan popis nas kontaktirajte i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.  

  Pročitajte više

Kontakt

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s: