• Popis osnovnih sredstava

  Softverski sustav Frontman Assets = optimalno rješenje za cjelovito upravljanje osnovnim sredstvima
  Preuzmi brošuru
 • Popis osnovnih sredstava

  Cjelovito softversko rješenje Frontman Assets

  Na osnovu 20 godina iskustva i 300 korisnika u regiji za automatizirani sustav popisa osnovnih sredstava, predstavljamo vam rješenje Frontman Assets koje osim popisa osnovnih sredstava služi za svakodnevno praćenje i upravljanje osnovnim sredstvima.

  Pročitajte više
 • Popis osnovnih sredstava

  Oprema za popise

  Oprema koja se koristi za popis osnovnih sredstava, mora omogućiti brzo popisivanje i ne smije ometati rad. Posebna pozornost posvećena je sigurnosnom aspektu i jednostavnoj uporabi. Možemo vam ponuditi specijalizirane prijenosne terminale, skenere i pisače barkoda.

  Svu opremu je moguće integrirati u postojeće sustave, a mi brinemo o redovnom održavanju i opskrbi potrošnim materijalima.
   

  Pročitajte više
 • Popis osnovnih sredstava

  Usluge

  Sveobuhvatan pregled osnovnih sredstava omogućuje lakšu nabavu novih stalnih sredstava i pomaže u održavanju postojećih sredstava. Špica International stručnjaci Vam pomažu definirati postupke inventure koji će njeno vrijeme trajanja skratiti za pola uz manje radne snage.  

  Pročitajte više
 • Reference

  Reference

  Kroz suradnju s našim strankama, stekli smo zavidan broj referenci na području popisa i upravljanje osnovnim sredstvima. Surađujemo s domaćim, regionalnim i međunarodnim tvrtkama. Ovdje su neke od njih detaljno opisane, a za cijeli popis literature i više informacija, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.
   

  Pročitajte više

Kontakt

Nikola Dujmešić
091 11 22 902
nikola.dujmesic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s mnogim proizvođačima računalnog softvera: