• Hotelski sustavi

  Hotel Arenaturist

  Ponosni smo na to što gostima možemo pružiti najnovije tehnologije i usluge, i uzbuđeni smo zbog toga što rješenje ASSA ASBLOY Hospitality Mobile Access, koje je instalirala Špica, našim gostima pruža najveću razinu zadovoljstva.

  Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista

Do nedavno su mnoga ključna područja hotelskih sustava u cijelosti bila tretirana pojedinačno (npr. za upravljanje ljudskim resursima, vrijeme snimanja, služba za prijam, održavanje soba). Stoga, u mnogim hotelskim sustavima još uvijek se mogu pronaći nepovezani sustavi, što rezultira fragmentiranim informacijama i dupliciranjem posla.

Univerzalna kartica (multi-application card), koja se temelji na RFID tehnologiji, sada otvara mogućnost integriranja različitih rješenja. Jedinstveni sustav stvara okruženje koje je jednostavno za korištenje, bolji uvid u organizaciju poslovanja, lakše koordinacije poslova i bržu prilagodbu suvremenim zahtjevima. Špicina rješenja temelje se upravo na takvim karticama, dakle, predstavlja veliki korak prema integraciji odvojenih segmenata u cjelinu.
 

 • Hotelski sustavi

  Ponuda

  U našoj bogatoj ponudi hotelskih rješenja možete pronaći elektonske brave, sobne sefove, SmartButlera, upravljanje energijom, fizičku kontrolu pristupa kao i registraciju radnog vremena te popis osnovnih sredstava.  

  Pročitajte više
 • Hotelski sustavi

  Oprema

  Hoteli, lječilišta i druge ustanove koje nude mogućnost noćenja mogu gostu pružiti sigurnost uporabom univerzalne kartice, a sigurnosne pregrade usmjeravaju kretanje osoba, osiguravaju bolji video nadzor. Mogu čak i eliminirati potrebu za sigurnosnim osobljem. 

  Pročitajte više
 • Hotelski sustavi

  Usluge

  Nudimo mogućnost pregleda postojećih sustava i opreme, te prijedlog o optimizaciji istih.

  Pročitajte više
 • Hotelski sustavi

  Reference

  Kroz suradnju s našim klijentima, stekli smo zavidnu brojku referenci u hotelijerstvu. Na ovoj stranici podrobnije ćemo Vam predstaviti neke od njih, a za cijeli popis referenci i više informacija slobodno nas kontaktirajte.  

  Pročitajte više

Kontakt

Neven Rusković
091 11 22 901
neven.ruskovic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s: