• PROIZVODNJA

  JADRANKAMEN
   
  Korištenjem Špicinog sustava Jadrankamen je dobio realnu sliku registracija dolazaka/odlazaka s mjesta rada. Obzirom na geografsku rasprostranjenost radnih lokacija, ovakav centralni uvid u stanje u realnom vremenu nezamisliv je bez primjene ovakvog sustava i novih naprednih tehnologija.
  Preuzmi studiju primjera

Proizvodna poduzeća koja se suočavaju s porastom cijena robe, energije, prijevoza, izazove rješavaju povećanjem učinkovitosti, smanjenjem troškova proizvodnje i poboljšanjem kvalitete proizvoda.

Pridružite se uspješnim poduzećima koja su uvela koncept učinkovite proizvodnje.

Ključni rezultati Špicinih projekata:

 • povećanje dodane vrijednosti konačnog proizvoda,
 • povećanje učinkovitosti zaposlenih i strojeva,
 • smanjenje otpada, zastoja i nepotrebnih prijevoza te umnožavanja posla.

Pri uvođenju koncepta vitke proizvodnje Špica nudi sljedeća rješenja:

 • Evidencija radnog vremena

  Rješenja

  U Špici pokrivamo širok spektar rješenja za razne grane industrije. Započinjemo označavanjem netom nastalih proizvoda, brinemo o njihovom ulasku u sustav u stvarnom vremenu te zatim osiguravamo da se proizvodi pravilno skladište i cirkuliraju tako da se točno zna gdje se što nalazi.

  Sva naša rješenja su višerazinska, tako da se možete odlučiti od kupnje ručnog terminala za skeniranje kodova, pa sve do prioritetnih rješenja, kao što su rješenja za skladišno poslovnje i dodatak za glasovno upravljanje skladištima.
   

  Pročitajte više
 • Evidencija radnog vremena

  Oprema za proizvodnju

  Oprema koja se upotrebljava u proizvodnji mora biti prilagođena proizvodnom okolišu te ne smije ometati proizvodni proces. Posebna pozornost posvećena je sigurnosnom aspektu i prikladnoj uporabi. Možemo Vam ponuditi specijalizirane prijenosne terminale, skenere i pisače bar kodova, RFID opremu, sustave planiranja i praćenja radnog vremena te kontrolu pristupa.

  Svu opremu integriramo u postojeće sustave i redovno se brinemo o održavanju i opskrbi potrošnim materijalom.  

  Pročitajte više
 • Evidencija radnog vremena

  Reference u proizvodnji

  U području proizvodnje, surađujemo s najvećim hrvatskim tvrtkama. Pomažemo im da upravljaju materijalnim tokom od ulaznog repozitorija kroz proizvodnju do izlaza iz skladišta. 

  Pročitajte više

Kontakt

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s:

Prijava na e-novosti