• Distribucija

  Rox ima jedno od većih skladišta u Hrvatskoj. Zbog konstantnog širenja poslovanja došlo je do potrebe za rješenjem koje bi optimizralo rad u skladištu.Zbog regionalnog prisutstva Špice i činjenice da se radi o globalnom rješenju, odabrali su Accellos WMS za optimizaciju skladišta. 

  Preuzmi studiju primjera

Distribucija robe široke potrošnje

Distributeri robe široke potrošnje moraju se brinuti o tome jesu su njihovi artikli prisutni na prodajnim policama i kupuju li ih kupci. Narudžbe koje distributer primi preko putničke službe ili neposredno od trgovca potrebno je što optimalnije dostaviti naručitelju.

Voditelj prodaje planira aktivnosti putnika i prati ostvarivanje zadanih prodajnih ciljeva. Posjete kupaca postaju sve kompliciraniji zadatak koji zahtijeva pažljivo planiranje i usmjeravanje od strane dobavljača. Putnici i njihovi voditelji u našim rješenjima imaju snažnu potporu svom radu jer su im sve potrebne informacije uvijek na dohvat ruke: podaci o kupcima, prethodne narudžbe, popisi, planogrami, popis akcija, zadaci za posjete, poruke, osobni ciljevi putnika i drugo.

Voditelj logistike mora sve operacije u skladištu i dostavi izvesti što optimalnije kako bi promet inventara bio što veći. Kod distribucije prehrambenih artikala životinjskog podrijetla potrebno je poštivati zahtjeve o praćenju artikala po skupinama ili datumima upotrebe. Sustavi za upravljanje skladištima (WMS) pomoću bar kodova, prijenosnih terminala i glasovnog vođenja postali su konstanta u uspješnim distributerskim kompanijama.  

 • Distribucija

  Rješenja

  Smanjite troškove skladišta, povećajte produktivnost terenske ekipe i uvedite potpuno praćenje proizvoda i pošiljki za sebe i svoje klijente.

  Pročitajte više
 • Distribucija

  Oprema

  Oprema koja se upotrebljava u distribucijskim poduzećima mora biti prilagođena zahtjevnom skladišnom i terenskom okruženju i ne smije ometati proces rada. Posebnu pozornost posvećujemo sigurnosnom aspketu i praktičnoj upotrebi.  

  Pročitajte više
 • Distribucija

  Reference

  Surađujemo s najvećim distribucijskim tvrtkama u regiji. Pomažemo im da upravljaju protokom materijala i informacijama od dana primitka narudžbe do dana isporuke robe. Na sljedećim poveznicama možete pronaći cijelu referentnu listu. 

  Pročitajte više

Kontakt

Mario Baburić
01 6593 737
mario.baburic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s:

Prijava na e-novosti