• Terminali i kontoleri pristupa

Registracijski terminali i kontroleri pristupa su osnovni elementi hardverskog sustava Time & Space, koji odrađuju zadatke prikupljanja, obrade i sigurnog prijenosa podataka, te prikazuju podatke korisniku. U slučaju pada mreže, rade samostalno i omogućuju neometano korištenje sustava.

 • Terminali i kontroleri

  Registracijski terminali Zone Button

  Sa svojim kompaktnim i jednostavnim dizajnom, Zone Button nudi jednostavno, elegantno i pristupačno korisničko sučelje za registraciju radnog vremena. Može se koristiti u kombinaciji s vanjskim čitačima ili uverzii sa ugrađenim beskontaktnim čitačem kartica.

  Preuzmite brošuru
 • zone-touch

  Zone Touch

  Zone Touch je kompaktan i troškovno učinkovit uređaj za evidenciju radnog vremena koji podržava većinu ključnih tehnologija RFID kartica.

  Ima osvijetljeni zaslon osjetljiv na dodir u boji i Linux operativni sustav. Značajke kontrole pristupa dostupne su putem dodatnog Zone Door I/O uređaja.
   

  Preuzmite brošuru
 • Terminali i kontroleri

  Kontroleri pristupa Zone Access

     

  Pročitajte više
 • MATT - generički registracijski terminal

  Android platforma donijela je neke zanimljive mogućnosti na području bilježenja radnog vremena. Uz sve veći broj Android uređaja, koji mogu čitati pametne kartice putem NFC (Near Field Communication) tehnologije (kao što je Mifare Classic), do toga, da takav Android uređaj postane terminal nedostaje još samo prikladna aplikacija.

     

  Preuzmite brošuru

Kontakt

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt