• Creone sustav za upravljanje ključevima

Sustav za upravljanje ključevima

Špica je ekskluzivni distributer proizvoda poznate Švedske firme Creone koja se više od 35 godina bavi razvojem inteligentnih sustava za upravljanje ključevima i vrijednim stvarima pružajući vam potpunu kontrolu, sigurnost i jednostavnost. Kako svi ormari u sustavu posjeduju kodirane brave, jednostavno možete odrediti kome će biti dozvoljen pristup određenom ključu ili pretincu. Ovisno o serije za koju se odlučite, imat ćete mogućnost da sve informacije vezane za određeni pretinac ili određeni ključ u svakom trenutku vidite direktno na LCD-u koji se nalazi na ormaru. Svi ormari u sustavu povezani su jednom centralnom točkom i svima se upravlja putem jednog centraliziranog KeyWin softvera.

 • Creone

    

 • Creone

  KeyControl

  Keycontrol serija ormara s elektronskom identifikacijom ključeva omogućava vam uvid u svaki ključ njegovu kontrolu. U svakom trenutku možete imati informaciju tko je i kada uzeo koji ključ. U ormar je moguće dodati čitač kartica kako biste sustav integrirali u vaš postojeći sustav kontrole pristupa. Administracija sustava odvija se putem softverskog rješenja KeyWin5 light.

  Saznajte više
 • Creone

  KeyRack

  KeyRack sustav omogućava vam upravljanje ključevima na taj način da se svaki ključ upari s IntelliPin privjeskom i stavlja u mjesto za ključeve, direktno na zid ili u ormar. Sustav je modularan i može se proširiti do maksimalno 66 linija za ključeve odnosno 924 jedinstvenih mjesta za ključeve u okviru jednog sustava kojim se upravlja putem KeyWin5 light softvera. 

  Saznajte više
 • Creone

  KeyBox

  KeyBox je ormar za ključeve koji predstavlja jednostavno i fleksibilno rješenje u svakom okruženju. Dostupan je u tri različita modela i više dimenzija kako bi pokrio sve vaše potrebe. Jednostavno možete proširivati postojeći sustav za upravljanje ključevima dodavanjem ormara za proširenje sustava s više pretinaca ili mjesta za ključeve. Potpuna kontrola sustava vam je omogućena putem KeyWin5 light softvera. 

  Saznajte više
 • Creone

  ValueBox

  ValueBox je inteligentan sustav za kontrolu vrijednih stvari (dragocjenosti), koji ima široku primjenu pa se može koristiti u prodavaonicama, bankama, hotelima... Ormari su dostupni u više modela kako bi odgovarali, kako većim tako i manjim kompanijama. ValueBox ormari mogu imati tipkovnicu za unos koda, LCD za bolji pregled sustava, rezervnu bateriju, alarm i vanjski čitač kartica. 

  Saznajte više

Kontakt:

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt