• O nama

  Špica Sustavi dugi niz godina bave se sustavom i rješenjima za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa i mobilno računarstvo. Od osnivanja, 1996. godine, do danas gradimo na temelju iskustva i znanja bazu korisnika koja broji više od 600 poduzeća u Hrvatskoj. Ključna komponenta naše strategije je integracija IT sustava oslanjanjem na vlastiti stručni tim. To je jezgra naše djelatnosti i dugoročno usmjerenje. Špica Sustavi su dio Špica grupe osnovane 1989 u Ljubljani koja je prisutna u: Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Makedoniji.  

 • O nama

  Prodaja


  U Špicinoj prodaji radi sedam stručnjaka, potkrijepljenih s 19 godina iskustva i instalacija različitih veličina. Prodaja brine i o vođenju projekata, izradi strategija i takozvane requirement studije.  

 • O nama

  Podrška i implementacija

  U podršci i implementaciji najbitnije su nam stranke i njihovo zadovoljstvo, kako na kraju instalacije sustava, tako i kod svakodnevne upotrebe naših rješenja. Nije nam problem doći bilo gdje ili bilo kada, samo da naše stranke ostanu zadovoljne.

 • O nama

  Razvoj

  Špica je ponosna na vlastiti razvoj. Izvorna ekipa za razvoj je u Sloveniji, a u Hrvatskoj zbog specifičnog tržišta zapošljavamo ekipu od 3 visoko obrazovanih developera. To nam pruža mogućnost praćenja lokalne potrebe tržišta i u korak smo s novim tehnologijama, poput Bluetooth Low Energy Beacona.

  Što može svijet, možemo mi još bolje.